Dhoma Frigoriferike

27 Mar 2017
wizard
1253
0

Ne montojme dhoma  frigoriferike te madhesive te ndryshme , per lloje të ndryshme perdorimi. Keto dhoma prodhohen sipas specifikave dhe kerkesave të klientit . Asnje pune nuk eshtë shume e madhe ose shume e vogel per kompanine SBFD Frigo. 
Dhomat frigoriferike te ndertuara nga panele sanduiçi perdoren ne dege te ndryshme te industrise: ushqim, farmaceutike, per ruajtjen dhe perpunimin te frutave dhe perimeve dhe ne fusha të tjera. Kompania jone ofrone nje shumllojshmeri produktesh ne fushen e ftohjes