Panele Frigoriferike

27 Mar 2017
wizard
1505
0

Poliuretani (PU) Paneli Sandwich

Poliuretani (PU) panel sanduiç
përdorur gjerësisht në anije-artizanale, automjeteve, dhe ndërtimin dhe dhomë ftohje
Kondicioner mbajtur ngrohtë, stolisje dhe fusha të tjera.
Karakteristikat:
Peshë e lehtë
forca të lartë
kapacitet të lartë duke
Instalim të lehtë dhe të shpejtë
Low Kapaciteti ujit-thithjen
bend të mirë dhe rezistenca compression
Specifikim:
Gjerësia e paneleve: 930mm / 1,000mm
Galvanizuar trashësi fletë çeliku: 0.45 në 0.6mm
trashësi totale: 50 të 150mm
Gjatesite e paneleve: përshtatur
gravities specifike: ≥40kg / ㎡
Rezistencat e procesit të ngrohjes-transferimit: ≤0.023W / m.k
deadening Sound: 21.5db
Kufijtë e rezistencës zjarrit: ≥220Kpa
Dendësia: 40 për 120 kg / m3
thithjen e ujit për 24 orë: ≤5%