Porta Frigoriferike

27 Mar 2017
wizard
1238
0

3-1 Dyert frigoriferike janë për përdorim ne dhomat e ftohjes dhe depo me kushte të ndryshme të temperaturës. Dyert janë të pajisura me hardware të besueshëm Evropian të bëra. Gama e produkteve përfshin vë në dhe dyert gjysmë të fshehura të madhësive të ndryshme, plotësisht i gatshëm për instalim.