Prodhues Akulli

 • Prodhues Akulli

  27 Mar 2017
  wizard
  1475
  0

  Një krijues akull i referohet një pajisje të konsumit për të bërë akull. Sbdf frigo riparon të gjitha llojet e prodhuesve te akullit. Ne kemi teknikë te trajnuar që riparimin e pajisjeve me kënaqësi 100% e klientit.

  Continue Reading
 • Rafte

  27 Mar 2017
  wizard
  1376
  0
  Continue Reading
 • Porta Frigoriferike

  27 Mar 2017
  wizard
  1238
  0

  3-1 Dyert frigoriferike janë për përdorim ne dhomat e ftohjes dhe depo me kushte të ndryshme të temperaturës. Dyert janë të pajisura me hardware të besueshëm Evropian të bëra. Gama e produkteve përfshin vë në dhe dyert gjysmë të fshehura të madhësive të ndryshme, plotësisht i gatshëm për instalim.

  Continue Reading
 • Panele Frigoriferike

  27 Mar 2017
  wizard
  1505
  0

  Poliuretani (PU) Paneli Sandwich

  Poliuretani (PU) panel sanduiç
  përdorur gjerësisht në anije-artizanale, automjeteve, dhe ndërtimin dhe dhomë ftohje
  Kondicioner mbajtur ngrohtë, stolisje dhe fusha të tjera.
  Karakteristikat:
  Peshë e lehtë
  forca të lartë
  kapacitet të lartë duke
  Instalim të lehtë dhe të shpejtë
  Low Kapaciteti ujit-thithjen
  bend të mirë dhe rezistenca compression
  Specifikim:
  Gjerësia e paneleve: 930mm / 1,000mm
  Galvanizuar trashësi fletë çeliku: 0.45 në 0.6mm
  trashësi totale: 50 të 150mm
  Gjatesite e paneleve: përshtatur
  gravities specifike: ≥40kg / ㎡
  Rezistencat e procesit të ngrohjes-transferimit: ≤0.023W / m.k
  deadening Sound: 21.5db
  Kufijtë e rezistencës zjarrit: ≥220Kpa
  Dendësia: 40 për 120 kg / m3
  thithjen e ujit për 24 orë: ≤5%

  Continue Reading
 • Ekspozues Frigoriferik

  27 Mar 2017
  wizard
  1201
  0
  Continue Reading
 • Impiante Frigoriferike

  27 Mar 2017
  wizard
  1262
  0
  Continue Reading
 • Dhoma Frigoriferike

  27 Mar 2017
  wizard
  1624
  0

  Ne montojme dhoma  frigoriferike te madhesive te ndryshme , per lloje të ndryshme perdorimi. Keto dhoma prodhohen sipas specifikave dhe kerkesave të klientit . Asnje pune nuk eshtë shume e madhe ose shume e vogel per kompanine SBFD Frigo. 
  Dhomat frigoriferike te ndertuara nga panele sanduiçi perdoren ne dege te ndryshme te industrise: ushqim, farmaceutike, per ruajtjen dhe perpunimin te frutave dhe perimeve dhe ne fusha të tjera. Kompania jone ofrone nje shumllojshmeri produktesh ne fushen e ftohjes

  Continue Reading