Nis nga ketu

Prezantim i Kompanise

Takim me stafin menaxhues te kompanise SBFD FRIGO sh.p.k.

 Prezantimi i Projektit

Krijimi i nje plani projekt qe prezantohet nga kompania.

Pranimi i Punes

Miratim i plan projektit nga klienti per te filluar punen.

 Startimi

Realizimi i punes hap pas hapi, ne baze te projektit.

 Perfundimi i Projektit

Perfundimi me sukses i projektit te kerkuar nga klienti.

Dorezim i Projektit

Nje tjeter sukses per kompanine.

Rreth nesh

Komania SBFD FRIGO operon ne treg qe prej vitit 2007. Ne fillimet e saj kompania ofroi asistence teknike per dhoma frigoriferike, impjante, zmontimin – montim, transferime, etj … te cilat I dhane mundesi kompanise qe te zgjeroj aktivitetin e saj ne te gjitha fushat e ftohjes.

Tashme jo thjeshte nje symin por arritja e progresit konstant ben te mundur qe kompania SBFD Frigo te realizoje punen e kerkuar nga klienti duke qendruar lider ne fushen e teknologjise se dhomave frigoriferike ne Shqiperi dhe Ballkan.
Profesionalizmi, besueshmeria dhe aftesia per te ofruar punen dhe sherbimet me cilesore ne treg, jane bazat e filozofise se kompanise SBFD Frigo.

Projekte dhe Produkte

Ne cdo projekt, gjeja me e rendesishme eshte besimi drejt suksesit.

Projekte

Produkte

Partnerët

Suksesi yne eshte i bazuar ne partner te fuqishem.