Meso me shume rreth nesh 

Me shume rreth nesh

Komania SBFD FRIGO operon ne treg qe prej vitit 2007. Ne fillimet e saj kompania ofroi asistence teknike per dhoma frigoriferike, impjante, zmontimin – montim, transferime etj te cilat I dhane mundesi kompanise qe te zgjeroj aktivitetin e saj ne te gjitha fushat e ftohjes. Tashme jo thjeshte nje symin por arritja e progresit konstant ben te mundur qe kompania SBFD Frigo te realizoje punen e kerkuar nga klienti duke qendruar lider ne fushen e teknologjise se dhomave frigoriferike ne Shqiperi dhe Ballkan. Profesionalizmi, besueshmeria dhe aftesia per te ofruar punen dhe sherbimet me cilesore ne treg, jane bazat e filozofise se kompanise SBFD Frigo. Sot kompania SBFD FRIGO operon ne treg me te gjithe kapacitetin qe kerkohet per fushen e ftohjes. Kompania ofron sherbimet duke filluar nga dhomat frigoriferike të gatshme me dimensione dhe formave nga me te ndryshmet, projektim dhe ndertim të dhomave frigoriferike industriale dhe magazinave frigoriferike (projekte “nga A ne ZH” ), mobilimi te dyqaneve dhe supermarkatave, prodhues akulli, impjante frigoriferik, pjese kembimi etj. SBFD FRIGO perbehet nga nje staf i specializuar me objektivin për të ofruar gjithmone sherbime dhe produkte cilesore te vertifkuara nga CE. Kompania jone me punen e saj cilesore dhe korrektesine qe ofron ne treg, rriti kapacitetin e kerkesave edhe jashte vendit si ne Kosove, Mal të Zi, Maqedoni, Itali, Greqi etj.

Stafi Menaxhues

Daniel Sallaku

Sokol Kupi

Bledar Tuzi

Fabjan Muja